Wat is inclusie?

Inclusie

Inclusie The Inclusion Games

Een inclusieve cultuur

 

 

Wat is inclusie? In een inclusieve cultuur mag iedereen meedoen, meepraten en meebeslissen. Mensen kunnen zichzelf zijn en talent krijgt de ruimte. Problemen worden besproken en er is geen angstcultuur of grensoverschrijdend gedrag. De uitstroomcijfers worden verminderd, de organisatie is toekomstbestendig en iedereen in de organisatie is gelukkiger. 

Een inclusieve cultuur levert bedrijven nog meer voordelen op. Zo trekken ze meer arbeidskrachten aan, halen ze het beste uit hun mensen, sluiten ze beter aan bij hun klanten, hebben ze minder last van uitstroom en verhoogt de productiviteit, effectiviteit en innovatie van hun organisatie. 

Hoe bereik je snel en makkelijk inclusie?  


Bureau de werkvloer heeft The Inclusion Games ontwikkeld. Vier serious games die op een online platform worden gespeeld met als overkoepelend thema diversiteit en inclusie. Zo wordt het grote groepen deelnemers makkelijk gemaakt om plaats- en tijdonafhankelijk, 30 minuten per week te leren en te experimenteren en aldoende bij te dragen aan een inclusieve cultuur.

 

Dit gebeurt in wedstrijdvorm waarbij deelnemers wekelijks in teamverband en individueel prijzen kunnen winnen en meedoen niet alleen leerzaam, maar ook leuk is.

Nancy McKinstry

Chief Executive Officer and Chair of the Executive Board Wolters Kluwer

Het aandeel van Wolters Kluwer is bijna zeven keer zoveel waard als op 1 september 2003, toen Nancy McKinstry er het roer in handen kreeg. Onder meer dankzij de sterke prestatie van het aandeel werd ze de best betaalde CEO van een AEX-bedrijf. De sleutel voor succes is volgens McKinstry diversiteit.

Achter de Muren Zandpoort 10
7411 GE
Deventer