Over ons

We vertellen graag wat over ons. Wie zijn wij? Bureau de werkvloer kenmerkt zich door een snelle en positieve manier van samenwerken waarin ieders potentieel wordt benut. Verschillende invalshoeken worden door ons enthousiast gewaardeerd. Dat blijkt ook uit de vele partners met wie wij verbonden zijn.

co-founder Sanne Terlouw Bureau de werkvloer

Sanne Terlouw

Sanne Terlouw is schrijfster (heeft meer dan 10 romans op haar naam staan) en neerlandica. Ze heeft jarenlang haar eigen tekstbureau gehad en tientallen opdrachtgevers op de zakelijke markt gehad, zoals de ANWB, het Ministerie van Onderwijs, de Hersenstichting, Procter & Gamble, Artsen zonder Grenzen en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Geregeld geeft ze lezingen door het hele land. Sanne Terlouw streeft ernaar cursisten hun eigenheid te laten ontdekken.

co-founder Bureau de werkvloer Laura Faber

Laura Faber

Laura Faber is forensisch psychologe. Al jarenlang geeft zij trainingen. Ze heeft samengewerkt met de politie, opdrachten gedaan voor het Openbaar Ministerie, criminologie gegeven aan de Universiteit van Leiden en cursussen ontwikkeld voor vrouwen op de werkvloer. Laura houdt van helder taalgebruik en van een open manier van communiceren. Met haar opgewekte karakter weet ze haar deelnemers altijd te enthousiasmeren.

Waarom Bureau de werkvloer?

Deskundig

Wij doen wat wetenschappelijk gezien werkt

bevlogen

Ons doel is een inclusieve werkvloer voor iedereen

Daadkrachtig

Wij houden van doen en beginnen daar meteen mee

Voortvarend

We hebben nog nooit een deadline gemist

Meer weten?

Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op

Achter de Muren Zandpoort 10
7411 GE
Deventer