Vrouwen op de werkvloer in de Deventer Schouwburg

Vrouwen op de werkvloer in de Deventer Schouwburg

Zeg jij als vrouw ‘nee’ zónder schuldgevoel?

Bluf jij bij de baas? En woedt er bij jou thuis ook een ‘huishoudoorlog’? Kansen en rechten voor mannen en vrouwen zijn nog lang niet gelijk, ook al denken velen dat het glazen plafond een begrip uit de oude doos is en dat gelijkheid geen issue meer is. De serie ‘Vrouwen op de werkvloer’ zijn inspirerende en interactieve bijeenkomsten over en met vrouwen op de werkvloer.

Vrouwen blijken namelijk in de praktijk nog lang niet zo makkelijk als mannen hun weg naar boven te vinden in organisaties. Sterker nog: er zijn meer mannen die ‘Peter’ heten in managementfuncties dan er vrouwen te vinden zijn op dat werkniveau. Geen grap.

Dat kan niet meer, volgens Bureau de Werkvloer. Alissa van den Berg, Sanne Terlouw en Laura Faber maken zich daarom hard voor een betere positie van vrouwen. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de Deventer Schouwburg en de Stichting Deventer Jan Terlouw Lezing.

We hebben je dringend nodig om mee te denken over de volgende onderwerpen:

  1. De regels van het spel (2 december 2020)
  2. Als ik nee zeg, voel ik me schuldig (7 januari 2021)
  3. De ‘huishoudoorlog’ (15 februari 2021)
  4. Sollicitatie, ambitie en motivatie (17 maart 2021)
  5. De presentatie van een zakelijke vrouw (21 april 2021)
  6. Met mannen op de werkvloer(12 mei 2021)

Koop een los kaartje of bestel nu de zes bijeenkomsten in één keer voor € 107,50 (excl. boekingskosten).

Bijeenkomst 1: De regels van het spel (2 december 2020)

In de eerste editie praten we over spelregels op de werkvloer. Aan de hand van archetypes in de vorm van goden en godinnen leer je jouw gedrag strategisch in te zetten en professioneel verder te komen. Ga je baan zien als een spel, ontdek de regels. Voor het interactieve gedeelte van deze avond heb je je mobiele telefoon nodig.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen.

Geen reactie's

Geef een reactie