Over ons

Sanne Terlouw
Laura Faber

Laura Faber is forensisch psychologe en communicatieadviseur. Al jarenlang geeft zij trainingen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen. Ze heeft samengewerkt met de politie, opdrachten gedaan voor het Openbaar Ministerie, criminologie gegeven aan de Universiteit van Leiden en cursussen ontwikkeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. 
Laura houdt van helder taalgebruik en van een open manier communiceren. Door haar opgewekte karakter weet ze haar deelnemers altijd te enthousiasmeren. 

Sanne Terlouw is schrijfster (heeft meer dan 10 romans op haar naam staan) en neerlandica. Ze heeft jarenlang haar eigen tekstbureau gehad en tientallen opdrachtgevers op de zakelijke markt gehad, zoals de ANWB, het Ministerie van Onderwijs, de Hersenstichting, Procter & Gamble, Artsen zonder Grenzen en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Geregeld geeft ze lezingen door het hele land. Sinds enkele jaren legt ze zich ook toe op fotografie.
Sanne vindt dat het publiek altijd op de eerste plaats komt als je teksten voor de zakelijke markt schrijft of wanneer je spreekt voor een zaal. Ze houdt van taalgebruik dat origineel en pakkend is en streeft ernaar cursisten hun eigenheid te laten ontdekken.

Daarnaast werken we met externe specialisten zoals psychologen, orthopedagogen, natuurdeskundigen, stemcoaches, theater therapeuten, professionele musici, acroyoga docenten, vinologen en koks.

Neem gerust contact op.